Europa Conference League

Ζάετς: «Τρομερή έδρα η Τούμπα, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις εδώ, αλλά θα περάσουμε»

Ο Βέλιμιρ Ζάετς εξήρε τη δυναμική της Τούμπας αλλά παρουσιάστηκε βέβαιος για την πρόκριση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς γνωρίζει καλύτερα από κάθε μέλος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ τι εστί Τούμπα και προειδοποιεί για την αποψινή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αν και δηλώνει βέβαιος πως η ομάδα του θα προκριθεί.

«Το 2-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε», ανέφερε ο νέος πρόεδρος της κροατικής ομάδας. «Εγώ τους είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή, φανταστική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο κι έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται ηρεμία. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο τρομερό, πολύ δυνατό. Δεν είναι εύκολο να περάσεις από εδώ χωρίς να ηττηθείς, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε και πιστεύουμε ότι θα αντέξουμε την πίεση που δεχθούμε σε αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε ο θρύλος του Παναθηναϊκού.

Για το πού μπορεί να κριθεί το παιχνίδι και για τον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε πολύ έξυπνα. Πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Ο ΠΑΟΚ έχει μία δύναμη που τη γνωρίζουμε όλοι. Έχει καλές στατικές φάσεις, έχει πολλά καλά και πρέπει να έχουμε την κατοχή. Είναι πολύ σημαντικό να το καταφέρουμε αυτό και μπορεί να μας κρατήσει μέσα στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου, όπως και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Υπάρχει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ο Άρης. Θα παίξουμε σε μία σκληρή έδρα».

Όσο για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τον ΠΑΟΚ; «Έχουν πολλούς καλούς παίκτες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί», ενώ τέλος μίλησε για τον Γιόσιπ Μίσιτς. «Ο Μίσιτς έπαιξε πολύ καλά εδώ και αγαπάει τη Θεσσαλονίκη. Σε εμάς παίζει πολύ καλά, είναι σημαντικός και βασικός παίκτης. Από αυτόν περνάει η μπάλα και η κυκλοφορία στο κέντρο και είναι κομβικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x